7 For all mankind | Boston forhandler 7 Jeans - Se nyhederne her

7 For all Mankind

7 For all Mankind starter i legendariske Los Angeles –  Et centrum for jeans udvikling. Målsætningen var klar fra start. De ville lave premium jeans, i bedste kvaliteter og vaske. Fokus blev sat på modeller, og pasforme.

Mærket fandt hurtigt vej til de kendte i Hollywood, med berømtheder som Jake Gyllenhaal, Ben Affleck og Ryan Reynolds m.fl. Som begyndte at gå i  “Sevens” som de kaldte brandet.

 

7 for all mankind

7 for all Mankind the skinny

Som ordet antydet er der tale om en tætsiddende model i en kvalitet med stretch på langs og tværs af bukserne. Det giver en høj komfort selv om bukserne sidder tæt. Hos Boston kan du købe denne pasform i blå vasket og sort.

Når du prøver et par 7 Jeans

Vil du opleve hvordan firmaet arbejder med detaljer og pasform. De sidder fantastisk på de fleste. Vores erfaring er at, du skal købe dem så de sidder tæt fra start. Seven jeans udvider sig i brug, da firmaet bruger en meget elastisk Elastan i deres jeans.

7 For all mankind leverer jeans i en længde. Du kan vælge at lave opslag på dine jeans, ved at folde dem,eller vi stiller derfor vores skrædder til rådighed ved oplægning. Det kan gøres, så du får den originale kant for neden på dine nye jeans.

Når du skal vaske dine jeans, så gør det kun når de trænger. Specielt hvis det handler om mørke jeans. De bevarer farven og evnen til at smuds afvise længere, hvis de spareres i vask. Det er selvfølgelig ikke tilfældet, hvis du køber et par vasket jeans, som fra start har fået alt hvad de kan trække i vask.

 7 for all Mankind Denmark

Boston forhandler 7 Jeans i Roskilde, vores butik FLOT i Næstved & Roskilde forhandler jeans til damer.

Vi varierer udvalget fra sæson til sæson, så har du et specielt ønske, om en model eller vask. Så kontakt os. Du kan se flere jeans online på vores online shop Fashionbox.