Eterna skjorter - Boston i Roskilde sælger Eterna på udsalg

Boston i Roskilde forhandler Eterna skjorter

Vi udvælger hver sæson de flotteste artikler fra Eterna, vi passer det ind til forretningen, og sæsonen.  Du får altid et optimeret farve og kvalitets udvalg.
Skal dit firma på messe eller skal du bruge et størrer antal, evt. med broderi, hjælper vi dig gerne med en løsning.

Se mere om profilbeklædning her


Eterna blev grundlagt i 1863 af brødrene Hönigsberg i Wien, og siden da har Eterna stået for design af skjorter produceret i højeste kvalitetsbomuld. Virksomheden blev især berømt med opfindelsen af det patenterede dobbelt stof, der hurtigt blev et varetegn.

Du kan handle Eterna i vores webshop her

I denne sæson har vi et bredt udvalg af Eterna skjorter i terner og striber, der er i flotte farver.

 

eterna skjorte

 

 

Kvaliteter har siden begyndelsen været i fokus hos Eterna, der med virksomhedens fokus på bæredygtig produktion også har været Øko-Tex Standard 100plus certificeret siden år 2000. Med det udgangspunkt er ikke blot garanteret at dine skjorter er af høj kvalitet, men også at de er produceret af stoffer, der er testet for miljøskadelige stoffer.
Med det uendelige fokus på materialer har Eterna gennem tiden udviklet forskellige bomuldskvaliteter, f.eks. “Dynamisk Bomuld”, der siden 2011 har været anvendt til firmaets premium-segment. Den dynamiske bomuld er en ren bomuld – udvundet af 100% schweizisk bomuld –swiss+cotton – som virker elastisk, selvom vævningen er fri for syntetiske tråde. Den schweiziske produktion er underlagt strenge krav, når det gælder miljø- og teknologiske standarder, som sikrer at bomulden er af højeste kvalitet.

eterna skjorter

Eterna er kendt for deres skjorter i den strygelette og krølfrie “non iron” bomuldskvalitet, der gør skjorterne ideelle til business brug og sikrer en pæn skjorte hele dagen. Med det sagt – og kvaliteterne i orden – formår Eterna med sine 150 års erfaring at indfri enhver kundes behov. Brandet formår endvidere at følge med tiden og producere forskellige pasformer som MODERN FIT (redline), der er i et mere moderne og slim design, og SLIM FIT, der er smart og tætsiddende.