Boston Herretøj Roskilde de bedste mærker i herretøj

Boston

Butikken er lukket

Herretøj – Hos Boston herretøj i Roskilde finder du et bredt udvalg af såvel kendte danske som udenlandske mærker.

Vi forsøger, så vidt muligt, altid at repræsentere et bredt, nøje udvalgt sortiment fra de forskellige firmaers kollektioner. På den måde er det muligt for såvel unge som ældre at finde smart tøj til både hverdag og fest hos os.

Få inspiration på vores webshop

Boston har et bredt udvalg af jakkesæt fra kendte mærker som Hugo Boss, Tiger of Sweden, Polo Ralph Lauren, Sand m.fl. og kan derfor både præsentere et bredt udvalg af modeller og snit, såvel som mange forskellige farvekombinationer og mønstre. Hvad end du søger et klassisk sort jakkesæt, en smoking eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kigge forbi butikken og se vores udvalg – så vil vi gøre vores bedste for at guide dig, så du får det, du søger.

Af kendte mærker finder du altid Hugo Boss, Sand, Polo Ralph Lauren, Eton, Stenstrøms, Brax, Fynch Hatton, Sebago, Lloyd samt et bredt udvalg af tøj til bryllup og fest.

Hugo Boss er et suverænt mærke, når det gælder klassiske styles som skjorter, jakkesæt, jeans, overtøj, pullovers mv. Vi har altid et stort udvalg fra de årlige kollektioner af den klassiske BOSS BLACK linje, der primært retter sig mod business og mere formelt brug. Vi har blandt andet stryge lette skjorter fra Hugo Boss og Eton. Sand er også dygtige, når det gælder skjorter, jakkesæt mv. og er gerne mere sprælsk i designet i brands som Hugo Boss, og Eton.

Vi har også et bredt udvalg af jeans og bukser fra Hugo Boss, HUGO, Tramarossa, Brax ,og Sand der er dygtige til at lave bukser i god kvalitet og en suveræn pasform, som holder. På den måde finder du jeans og bukser til alle hos Boston i Roskilde.

Vi har et bredt udvalg fra det amerikanske brand Polo Ralph Lauren.  Herfra har vi naturligvis klassiske styles som polo shirts, både almindelig og mere tema præget, men også oxford skjorter. Derudover har vi et bredt udvalg af øvrige strik, pullovers, jeans, bukser, overtøj mv.

Ønsker du at se vores udvalg af mærker i dametøj, kan du finde vores butik med dametøj HER

Nyheder fra Polo ralph Lauren AW 15 hos Boston
Nyheder fra Polo Ralph Lauren et af de store mærker hos Boston herretøj