Ophørsudsalg - Italienske Altea med slips,jakker,tørklæder hos Boston

Butikken er lukket

Altea

Kom til ophørsudsalg på alle de Italienske mærker

Italienske Altea præsenterer det bedste fra den Italienske herremode.

Altea SS18
Lækre bløde jakker fra Altea

Vi præsenterer de lækre strik jakker, og et tilbehør i topklasse, som omfatter slips og tørklæder.Lig mærke til de flotte farve kombinationer, som kun Italienerne kan fremtrylle. Til denne sæson kombinerer du grove mønstre sammen med striber og prikker. Husk tørklædet i brystlommen som kontrast.

Du kan få mere inspiration på vores webshop her

Lækre strik jakker og slips hos Boston Roskilde
Lækre strik jakker og slips hos Boston Roskilde

     

Strik jakker

Altea præsenterer de flotteste strik jakker på markedet. Bløde skuldre og skarpe pasforme kendetegner disse jakker.Kombiner det med jeans eller chinos,og du får et skarpt casual look. Du sætter dine bløde vaskede skjorter til disse kombinationer, og ikke mindst denim skjorter i lyse og mørke vaske er vigtige, i denne sector.

Denne sæson kombinerer vi med nye mørke grønne farve toner, sammen med de blå farver, og tilsat de mørke røde vin farver.

Vi sætter lyse og mørke grå farver sammen med vin røde toner, i nye kombinationer.

Du får en masse nye kombinationer med støvblå farver sat sammen med brune og ikke mindst cognac farver.

 

Lækre italienske tørklæder og Jakker
Lækre italienske tørklæder og Jakker

 

Slips

Slips er igen en vigtig, detalje til dit look. Det er denne gang på den bløde måde, det vil sige i udgaver med struktur og ikke glatte blanke. De har prikker eller er ensfarvet til denne sæson. Gerne i strikkede udgaver eller i en grov ulden variation med et mønster.

Når du har valgt din blazer jakke, skal den måske lige have et slips til at toppe udtrykket med ?Altea kan helt sikkert byde ind med det rigtige udtryk og smag.Du finder næsten alt i slips, silke er naturligvis en af hoved kvaliteterne, med og kombinationer med uld/silke – Bomuld/Hør og lignende kombinationer er i deres kollektion.

Vi glæder os til at vise den til dig.

 

Lækre farver fra Altea aw 16
Lækre farver fra Altea AW 17