Brax | OPHØRSUDSALG alle Brax bukser er nedsat 50% - Boston Roskilde

Butikken er lukket

Hos Boston i Roskilde finder du et bredt udvalg af Brax  bukser.

OPHØRSUDSALG – Alt i butikken er nedsat

Alle Brax bukser i butikken er nedsat -50% af normalprisen

Vi udvælger altid et bredt  Brax sortiment, fra de årlige kollektioner af såvel kendte som nye modeller. Du kan altid finde et bredt udvalg i forhold til materialer, farver og vaske. I dette efterår har vi et flot, farverigt sortiment i butikken. Vi har blandt andet chinos i model Everest og jeans i model Cooper,Cadiz og Chuck – alle i flotte forårsfarver som oliven, støvblå, kaki, grå, røde m.v. Vi har også jeans i prestige kvaliteten og de nye hi flex med meget stretch.

brax bukser
Brax bukser i lækre farver til Forår/Sommer 2019

 

Kig forbi butikken og bliv præsenteret for udvalget eller

shop Brax online på vores webshop Fashionbox her.

 

Brax Forår 2019

Butikken og vore webshop er fyldt med flotte nye farver i Brax bukser. Vi glæder os til at vise dig nye vaske i jeans, friske farver i lærredsbukser, og ikke mindst nye lette kvaliteter i chinos bukser.

Bukser i friske farver og nye kvaliteter fra Brax

Nyhed – Brax hiflex – Bukser med super stretch, som giver højeste komfort og pasform. Bukserne kan nu prøves i butikken eller køb Brax hiflex online

 

Ny Brax kvalitet hiflex med super stretch

 

brax ss 16Brax er en tysk detailvirksomhed, der har eksisteret siden grundlæggelsen i 1888. Brax som mærkenavn var et påfund, der kom frem i 1950 og siden da har virksomheden står bag utallige kollektioner af tøj til herrer og damer. Med tiden er flere forskellige linjer kommet til, f.eks. Golf,Feel Good og Active. I dag producerer Brax også overdele, som i samme stil som deres benklæder designes og produceres med fokus på komfort, pasform og kvalitet.

Brax laver jeans og bukser i gode pasformer, som rammer en bred kundegruppe, og som er i en god kvalitet, der holder. Det har gjort mærket til Europas førende producent af jeans og bukser til herrer og damer.Brax menswear ss 16

Med et bredt sortiment der blandt andet indeholder jeans, uldbukser, bomuldsbukser og fløjsbukser samt et væld af kvaliteter og pasformer, rammer Brax bredt og gør det muligt for alle at finde et par benklæder, der sidder som de skal.

Vi har flere modeller i forskellige pasforme – Kig forbi og find din favorit

Find den rigtige Brax model
For nemheds skyld deler vi lige modellerne op i 2 kategorier, jeans og bukser.
Vi ligger alle bukser med skrå for lommer i denne kategori, uanset hvilket stof de er lavet af.
Modellerne her er Everest, Evert og Chuck

Everest

Er bukserne til dig, som vil have et par herre bukser, med en god pasform,uden for meget lår vidde og ofte med stretch. Som er med til at øge komforten.Everest er den model der tilbydes i flest stof kvaliteter og farver.
Everest kan købes i størrelserne, som konfektion, det vil sige 48, 50 , 52 osv. Hos fashionbox.dk fører vi op til 4 længder.
Fod viden på et par Everest måler ca. 38 cm. på en størrelse 50.

Evert

En slankere pasform end Everest, uden at være slim fit .

Chuck

Er modellen i slim fit pasform. Den slanke pasform er til dig som vil have en skarp siluet, på dine bukser.Ofte er det til dig, som også går i slim fit skjorter og jakker.

Cooper

Jeans modellen Cooper kendetegnes ved de 5 lommer, som traditionelle jeans altid har.Model Copper er den model der findes i flest farver og kvaliteter hos fashionbox.dk, når det gælder jeans til mænd. Modellen er altid med stretch, og har en meget populær pasform blandt vores kunder.Det er også i denne model du finder de perma indfarvet kvaliteter – Dem der holder farven.
Fod viden i et par Cooper str. 34/32 er ca.38 cm.

Du finder et udvalg af Brax Cooper bukser online her

                                                                                                  Brax Everest

ALT skal væk

Cadiz

Lidt slankere end Copper og lidt lavere i liv højden. Det er i model Cadiz, du finder den populære perma injection, blue jeans som holder farven i mange vaske.Du kan naturligvis slide farven af, men den bleger ikke de første mange vaske.
Vi har nu solgt denne kvalitet, i butikken i over et  år, og den får top karakter af kunderne.

Skal vi holde dig opdateret om nye modeller ?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Sådan vælger du den rigtige størrelse på dine Brax bukser

Når du skal vælge størrelse, er det nemt at kigge i de gamle bukser eller jeans.Du finder sikkert en label på indersiden af liningen, der sidder den i hvertfald på mange bukser.
Ofte er jeans modeller angivet i tommer, med størrelsen i liv videnangivet som Waist, vist med et stort W – Derefter kommer længden, naturligvis angivet med et stort L.
Så ser størrelsen ud således  W34 L32 eller med andre tal som i dine gamle bukser.

Anderledes ser det ud, hvis dine bukser er mærket med konfektions størrelser. Hvilket betyder, at størrelsen er taget fra målene på et jakkesæt.
Vi tager udgangspunkt i str.50 ( så må du lige kigge i de bukser der hænger i dit skab og oversætte til den størrelse).

En størrelse 50 måler 88 cm i livet og 84 cm i inden vendig længde, også blandt fagfolk kaldet skridt længden. Disse mål kan variere en smule fra mærke til mærke.

Kan du se sammenhængen mellem disse størrelser ? En str. 50 = 34/32 tommer.
Hvis vi går et skridt videre, så findes disse størrelser også i flere længder. En kort ben længde hedder str.24 En lang ben længde str.98

Er  det ikke muligt for dig, at finde en størrelse du kan oversætte, så ring på 46358210 eller skriv på [email protected]

Derfor skal du vælge det rigtige vaskemiddel til dine jeans og bukser

Når du lige har købet et par nye Brax jeans eller bukser, vil du selvfølgelige gerne passe på dem. bedste muligt. Har du købt et par mørke jeans eller et par mørke chinos bukser, anbefaler vi at du vasker dem i vaskemiddel, til mørk bomuld.Det finder du, ved siden af det vaskemiddel du plejer at købe.
Husk at vende vrangen ud. Begræns brugen af vaskemidlet til det anbefalede på emballagen.

Når bukserne er færdig vasket, så undgå, at tørrer dem udendørs i solen. Sollys er et stærkt blegemiddel, for bomuldsbukser.

20 års erfaring med Brax

Vi har over 20 års erfaring med at sælge Brax, gennem vores fysiske butikker. Vi har været med i den fantastiske udvikling af kollektionen. Vi vælger kun de kvaliteter og modeller, som vi erfaringsvis ved, at vores kunder glæder sig til at, tage på hver dag.

Vi er ikke medlem af en kæde, og skal ikke tage hensyn til specielle markedsførrings tiltag.
Vores inspiration, til udvalget på Fashionbox, kommer fra vores besøg på modemesserne i Italien, hvor Firenze er en af de vigtigste inden for herretøj.Berlin ligger også navn til en af de for vigtige messer, og ikke mindst CIFF i københavn.Her udstiller Brax med hele kollektionen til næste sæson.
brax farvet jeans oplæg brax jeans ss16Brax vasket jeans