Colmar Originals | Herrejakker |Dunjakker hos Boston Herretøj

Colmar jakker

Det Italienske ski mærke Colmar, har lang tradition for lækre jakker. Som sportsfirma er det et must at følge med teknologien, i udviklingen af jakker med høj funktionelitet- Og det kan de!

 

Hos Boston herretøj har sammensat et udvalg, af super designede vinter jakker til det danske forår og en flot udvalg af herre jakker i let vægt dun, Her er tale om dunjakker som er ideele til overgangs sæsonerne.

Du kan se vores online udvalg i Colmar Originals herrejakker her

colmar jakker

Vinterjakker herre

Colmar originals er blandt markeds bedste udviklere af dunjakker. Vi kan præsenterer et flot udvalg i vinterjakker som er en kombination af neopren og dun.

Når du skal vælge vinterjakke er det vigtig, at tænke på dit daglige brug af denne type jakke. Du skal helst ramme så rigtigt som muligt. Du har sikkert andre typer jakker i dit skab, som disse dunjakker skal kombineres med. Så skal den være meget varm, eller skal det være en dunjakke til den danske vinter.Personalet hos Boston herretøj har et indgående kendskab til de forskellige typer vinterjakker, så lad os hjælpe dig med rådgivning, til dit valg.

Colmar Originals aw 16 vinterjakker
Colmar Originals aw 18 vinterjakker

Overgangsjakker

Det Danske vejr er omskifteligt, og til tider kan det være svært, at finde den rigtige jakke til sæsonen. Firmaet har udviklet et stort program i overgangsjakker til mænd. Jakkerne kan være med et lag af dun eller med en membran, som gør jakken flexibel i forhold til skiftende temperaturer.

Colmar jakker aw16
Colmar jakker aw

Sommerjakker

Tynde jakker uden foer, i vindjakke modeller eller som blazer jakker. Det er blot nogle af mulighederne fra Colmar i sommerjakker. Kig for butikken og beskriv dit behov, så finder vi helst sikkert en lækker jakke til dig.

Glæd dig til et flot udvalg i jakker hos Boston herretøj.

Følg os på facebook og Instagram, der opdaterer vi med nyheder fra den aktuelle sæson.