Eton skjorter - Butik og online hos Boston - OPHØRSUDSALG

Butikken er lukket

Eton skjorter hos Boston i Roskilde

OPHØRSUDSALG alle ETON skjorter er nedsat

Boston forhandler et bredt udvalg af skjorter fra det svenske brand Eton. Med Eton er du garanteret klassiske skjorter i moderne snit af høj kvalitet, og kollektionerne byder på et bredt sortiment af mange forskellige skjorter i forskellige vævninger, farver og med sans for de små detaljer, der gør forskellen.

Lækre nye farver fra ETON – Se de nye modeller i butikken

 

Vi har altid et godt udvalg fra de årlige kollektioner. Vi har både klassiske ensfarvede og diskrete skjorter, men også mere fremtrædende, mønstrede. Farveskalaen spænder bredt og kvaliteten er altid i top, når du køber skjorter fra Eton.

Efterår / Vinter 2018 byder også på lækre ETON Halstørklæder – Se dem online her

 

 

Kom ind i butikken og lad dig inspirere af den nye kollektion eller

se en del af udvalget online på vores webshop her.

eton skjorter

Vi har et flot udvalg i skjorter og slips til de nye ternet jakker og jakkesæt. Kig ind og se de nye printet skjorter, eller de nye “ensfarvet” med struktur og små effekter.Du vil finde mange nye varianter af en ensfarvet skjorte og især af blå skjorter.

eton skjorter ss 16

Hvid skjorte

Eton byder i denne sæson på flere nyheder når du skal vælge hvid skjorte. Nye flipper, nye pasforme og ikke mindst de kendte små kontraster på skjorten,gør forskellen her.

Manchetten er vigtig på en hvid skjorte, mange vil den ene dag,bruge manchetknapper,og den anden bruge skjorten uden. Det kan din næste Eton skjorte,uden at du skal købe dobbelt manchet.

Historien bag Eton:Historien om Eton går tilbage til 1928, hvor det svenske ægtepar David og Annie Pettersson grundlagde virksomheden. De startede den svenske syfabrik “Syfabriken Special” og begyndte at fokusere på én ting: At producere og designe skjorter til mænd. Ægteparret valgte at uddelegere de forskellige opgaver, som skjorteproduktionen indebar, mellem forskellige syerske, hvilket både højnede kvaliteten af materialerne og specialiserede de enkelte syersker i de pågældende opgaver.

Eton shirtsEfter to af ægteparrets sønner havde rejst rundt i England, hvor de var stødt på byen Eton, blev Eton skjorten lancheret i 1948. I 1950 er skjorten så kendt et produkt, at Syfabriken Special ændrer navn til ETON. Virksomheden fortsatte med fokus på kvaliteten og mottoet forblev Annie Petterssons vise ord: “Never hand over a shirt before you are completely satisfied with it”.

Med årene har Eton udviklet sig i form af vævning af nye tråde. I dag består skjorte kollektionen af to farvelinjer, den ene er præget af blå farver og den anden er i farverige tern. Dertil kommer udvikling af væveteknikker såsom strygelette skjorter i ren bomuld, der passer til den moderne tilværelse. En skjorte fra Eton er en oplevelse. Det er med denne vision i tankerne, at virksomheden stadig fabrikerer sine skjorter idag.