OPHØRSUDSALG - Falke strømper -Boston herretøj forhandler Falke

Falke

OPHØRSUDSALG – Alt skal væk

De lækre  herre strømper fra Falke er nu hos Boston.

Vi har sammensat et lækkert udvalg i forskellige kvaliteter, og mange farver.

Du finder altid de populære kvaliteter i bomuld og uld/bomuld i butikken.

 

falke herre

Tema kollektioner

I sæsonen har Falke ofte et tema, til sine farver og mønstre. Hos Boston har vi valgt nogle forskellige temaer, hvor vi sætter fokus på et specielt tema. Det kan være aften dresset, eller casual sport eller lignende.

Til efteråret 2016 har vi valgt et specielt jeans tema, med flotte strømpe farver i de blå skalaer, og med udtryk som ligner jeans.

Et andet tema er khaki og army inspireret med kamuflage. Ud over disse farver, kommer en masse ensfarvede i vin farver,grønne og brune faver, som kan sættes samme med sko og sneakers i disse farver.

 

falke

Vælg den rigtige størrelse på dine strømper

Det er meget nemt at vælge den rigtige størrelse i strømper. De fleste anerkendte fabrikker heriblandt Falke, har inddelt deres størrelser i intervaller, så du køber dem i sammenhængende størrelser.Den kan være 41/42 – 43/44 –  45/46 for de flestes vedkommende.

Kig på din sko størrelse, så finder du størrelsen på dine nye strømper.

De uskrevne regler

Efter en tid med fuld fart på farverne, og masser af striber og motiver, er trenden ved at vende. Farverne bliver mere afstemt, ikke nødvendigvis i samme farve som sko eller bukser.

De sikre regler for valg af  farven på dine nye Falke strømper, er at matche dine sko. De kan jo være mange farver, så find den farvetone der passer bedst til dem. Den anden mulighed, hvis dine strømper ikke skal skille sig ud. Er at finde den farve tone som bedst passer til dine bukser, så bukser og strømper går ud i et.

Sådan vasker du dine strømper

Generelt skal du følge vaskeanvisningen, som strømperne er sat sammen med, når du køber dem. Da falke laver en masse forskellige kvaliteter, er der naturligvis forskellige vaske anvisninger.

Hvis du følger dem og strækker dine strømper, når maskinen er færdig med programmet, så holder dine strømper en fin pasform.

Mange af vores kunder, ønsker at spare på energien, og vasker ved lavere temperaturer. Det kan man godt.

Derimod er det ikke godt at tørretumble, dine strømper, og slet ikke uld kvaliteterne. De krymper, og kan være næsten umulige at få på foden efterfølgende. Ligeledes ved varmere temperaturer end der er skrevet på etiketten.