Fynch Hatton - Boston

Butikken er lukket

Er vores nye mærke i kategorien sport casual. Her finder du en total kollektion med focus på lækre kvaliteter, med rene produkter i topkvaliteter.

Vi glæder os til at vise dig kollektionen i butikken.

Fynch Hatton
Nyheder forår 2019 fra Fynch Hatton

 

Kollektionen er inspireret  fra Out of Africa

RW_Fynch_Hatton_58-22926_39L 2

Fynch Hatton har en bred kvalitets og farve palet. Vi tipper mærket til at blive en alvorlig konkurrent, til bestående mærker i samme kategori. Når du får produkterne  i hånden, er du ikke i tvivl om firmaet passion for god kvalitet og lækre detaljer, som ofte koster en del mere hos lignende mærker

Brandet startet i 1998 og er dedikeret til Denys Finch Hatton, som af mange sikkert er kendt for Karen Blixen “Mit Afrika” Han var leder, landmand og pilot.Men ikke mindst for sin Engelske smag for lækre ting, og livsstil.

RW_Fynch_Hatton_15-6316_39L 2

Ejerskab

Roger Brandts er ejer og founder af Fynch Hatton, Hans familie har gennem generationer været involveret i textil industrien og med, historien om at Frants Brandts bragte mekaniske væve fra England til det kontinentale Europa i 1870, er der fuld dækning for familie traditionen.Roger Brandts afsluttede sin textil uddanelse i sydafrika, hvor filmen Out of Africa blev udgivet og så var historien om brandet skrevet.

RW_Fynch_Hatton_10-4888_39L