Hugo Boss - OPHØRSUDSALG - Hugo Boss hos Boston herretøj Roskilde

Butikken er lukket

Boston  Herretøj er forhandler af Hugo Boss

OPHØRSUDSALG – ALT i butikken er nedsat.

Alle bukser og Blazer jakker – 50% af normalprisen

I hver sæson præsenterer vi et bredt udvalg af Hugo Boss kollektionen til herrer. Vi sammensætter et spændende udvalg af klassiske styles såsom jakkesæt, jeans, frakker, strik, skjorter, polo shirts mm. Du kan derfor altid vælge mellem mange faconer, modeller og farver, uanset hvad du står og mangler i din garderobe.

Kom forbi butikken på Stændertorvet i Roskilde og se vores udvalg. 

Du kan  shoppe online på Fashionbox.dk her.

hugo boss jakkesæt
Vi har jakkesæt i 4 længder fra Hugo Boss
Hugo Boss jakke
Hugo Boss kræser for detaljerne

De første nyheder AW 2018 fra Boss er kommet, kig forbi og lad os præsentere de nye tendenser.

Hugo Boss jakkesæt
Hugo Boss jakkesæt til fest og job

Hugo Boss laver klassiske jeans, der bevarer den gode pasform uden at gå på kompromis med modens tendenser. Vi har mange modeller i “regular” og “slim” og i mange forskellige farver og vaske. I denne sæson har vi har også Boss chinos i flotte forårsfarver, såsom grå,khaki,brune,sorte & blå m.fl.

 

Husk vi får nye kollektioner hver 6 uge.

Hos Boston kan du altid finde et jakkesæt fra Hugo Boss – hvad end du ønsker klassisk sort eller et med struktur og farve. Vi forhandler klassiske Hugo Boss modeller, der er velegnet til den voksne gruppe, som ikke ønsker et jakkesæt, der er slim fit og figursyet. Du finder både korte og lange modeller hos os, så pasform er ikke et problem.

hugo boss skjorter
Skjorter til job og fest fra Hugo Boss

Til festen

Smoking eller det sorte jakkesæt er det lækre udtryk til festen. Vi har naturligvis et flot udvalg fra Hugo Boss, hvor til du kan vælge, at sætte en masse forskellige varianter, af sløjfer og slips.

I denne sæson finder du et stort sortiment af klassiske Boss varer i efterårets moderigtige farver. Vi har blandt andet skjorter, pullovers og bukser i flotte blå toner og nye sand farver med print, som går videre til khaki og olivenfarver, som ender i flaskegrøn og vinrød. Du finder naturligvis også de klassiske farver såsom grå, sort og marine i blandt vores sortiment.

Hugo Boss jakkesæt
Nye flotte blå farver i Hugo Boss jakkesæt hos Boston

Hugo Boss jeans

Hver sæson sammensætter vi et lækkert udvalg i forskellige vaske og kvaliteter. Du finder altid vaske i trends og selvfølgelig de klassiske blå og sorte jeans i 4 længder i butikken. Pasforme i jeans er vigtige og vi har altid et bredt udvalg, med udgangspunkt i Regular fit og slim fit. I begge pasforme er der forskellige varianter. Du kan finde et udvalg af vores jeans her

hugo boss jeans
Hugo Boss jeans hos Boston i Roskilde AW 2018

Hugo Boss polo

Vi har året rundt et bredt udvalg i polo shirts – Vi har linjerne Black line og Green samt Hugo – Den røde line. Pasforme og kvaliteter er naturligvis forskellige, men for alle linierne er der tale om kvaliteter i topklasse, med stilrene eller casual/Sport udtryk, du vælger selv din favorit ..

Du kan her se et udpluk af vores polo shirts

Historen bag Hugo Boss

Historien om mærket går tilbage til 1923, hvor Hugo Ferdinand Boss grundlagde virksomheden i den lille by, Metzingen, i Sydtyskland. Siden da har Boss stået for klassisk design, som følger med tiden, og for kvalitet der holder gang på gang. Derfor har Boss gennem årene vundet en stor kundeskare på internationalt plan, og i dag kender vi bedst Boss for at være et af de mest anerkendte tyske brands.

Her finder du en appetitvækker online – Vi har et bredere udvalg i butikken.

Hugo Boss jakkesæt