Hugo Boss Green - OPHØRSUDSALG på herretøj Boss - Boston Roskilde

Butikken er lukket

HUGO BOSS GREEN

Ophørsudsalg – ALT skal væk – ALT er nedsat i butikken

Bukser og Blazere – 50% af normalprisen

Vi har udvidet vores sortiment fra Hugo Boss. Boston forhandler nu også Hugo BOSS Green herretøj som en del af det store udvalg i butikken.

Efterår / Vinter 2019 er på hylderne – kig forbi og se dem..

Vi har sammensat et  varieret udvalg, af de populære jakker,chinos,cardigan, polo shirts, sko og meget mere fra denne del af Hugo Boss verdenen.

Shop Hugo Boss Green online her

 

Flotte blå og grå farver fra Boss Green

Hugo Boss Green jakke

Inspirationen på jakkerne fra Boss Green, er ofte taget fra sportsverdenen, typisk vil du i forår og efteråret finde overgangsjakker, med mellem foer i tekniske kvaliteter, udviklet til sport. Men i denne kollektion oversat, så de også kan kombineres til et par jeans eller chinos.

Vi ser ofte en Boss Green jakke som er kraftig inspireret af McLaren kollektionen. Her i denne linie, får du bare et bedre prisleje.

 

Clean look

Hugo Boss Green bukser

De populære bukser med stretch, finder du i denne del af kollektionen. Har du prøvet et par lærredsbukser i en lækker bomuld ?

Vi kan varmt anbefale model Hugo Boss Rice modellen. Et par bukser du kan sætte midt i skabet, mellem dine jeans og rigtig pæne uld bukser. Hos Boston og i vores webshop fashionbox, finder du altid 6-8 farver i sæsonen. Det er en topsælger.

Boss Green skjorter

Alt efter hvilken sæson vi er i, kan du altid vælge en lækker skjorte fra Hugo Boss green. De er afslappet, ofte i vasket bomuld og gode i kombination med et par jeans, eller chino bukser.

I efterår/Vinter kollektionen, er det de kraftige oxford vævet kvaliteter, i gode farver og med kontraster, der præger billedet. Og i forår sommer månederne, er det lette stoffer, ofte i en kortærmet skjorte model.Pasformen i disse skjorter er ofte modern fit, eller regular fit, i længder der også kan anvendes uden på bukserne.

Hugo Boss Polo

Den mest berømte polo shirt fra Boss Green er Paddy polo, som med sine flotte farver og fine kontraster, altid kombineres godt med et par jeans, shorts eller chinos.Pasformen er modern fit, og du kan bruge den i bukserne eller løst uden på efter dit ønske. Den kan begge dele. Bemærk de flotte kontraster på bagsiden af kraven.

Vi har samlet et udvalg af Hugo Boss polo her

Nye farver fra Hugo Boss Green
Nye farver fra Hugo Boss Green

Historen bag Hugo Boss

Historien om Hugo Boss går tilbage til 1923, hvor Hugo Ferdinand Boss grundlagde virksomheden i den lille by, Metzingen, i Sydtyskland. Siden da har Hugo Boss stået for klassisk design, som følger med tiden, og for kvalitet der holder gang på gang. Derfor har Boss gennem årene vundet en stor kundeskare på internationalt plan, og i dag kender vi bedst Hugo Boss for at være et af de mest anerkendte tyske brands.

Hugo Boss har i dag 1600 butikker fordelt i 120 lande og mere end 11.000 ansatte. Virksomheden fører i dag de fem forskellige tøj linjer; BOSS Black, BOSS Tailored, BOSS Orange, BOSS Green og HUGO. Linjerne henvender sig til hver deres kundegrupper og BOSS Black, som vi fører hos Boston, henvender sig til det voksne klientel, og er god til såvel business og formelt brug som til mere casual brug. Stilen er generelt set sofistikeret og ligetil.

Boss green
Masser af lækre polo shirts fra Hugo Boss Green hos Boston