Hugo Boss - Boston herretøj forhandler Hugo Boss - OPHØRSUDSALG

Butikken er lukket

Boston  Herretøj er forhandler af Hugo Boss, HUGO  & Boss Green

 

I hver sæson præsenterer vi et bredt udvalg af Hugo Boss Black kollektionen til herrer. Vi sammensætter et spændende udvalg af klassiske styles såsom jakkesæt, jeans, frakker, strik, skjorter, polo shirts mm. Du kan derfor altid vælge mellem mange faconer, modeller og farver, uanset hvad du står og mangler i din garderobe.

Kom forbi butikken på Stændertorvet i Roskilde og se vores udvalg eller shop online på Fashionbox.dk her.

Skærmbillede-2015-10-21-kl.-18.56.32

Hugo Boss Black laver klassiske jeans, der bevarer den gode pasform uden at gå på kompromis med modens tendenser. Vi har mange modeller i “regular” og “slim” og i mange forskellige farver og vaske. I denne sæson har vi har også Hugo Boss chinos i flotte forårsfarver, såsom grå, khaki, brune, sorte & blå m.fl.

Husk vi får nye kollektioner hver 6 uge.

 

Hos Boston kan du altid finde et jakkesæt fra Hugo Boss – hvad end du ønsker klassisk sort eller et med struktur og farve. Vi forhandler klassiske Boss Black modeller, der er velegnet til den voksne gruppe, som ikke ønsker et jakkesæt, der er slim og figursyet. Du finder både korte og lange modeller hos os, så pasform er ikke et problem.

Til festen

Smoking eller det sorte jakkesæt er det lækre udtryk til festen. Vi har naturligvis et flot udvalg fra Hugo Boss, hvor til du kan vælge, at sætte en masse forskellige varianter, af sløjfer og slips.

Skærmbillede-2015-10-21-kl.-18.57.56

I denne sæson finder du et stort sortiment af klassiske Hugo Boss varer i efterårets moderigtige farver. Vi har blandt andet skjorter, pullovers og bukser i vinrød, flaskegrøn, rust-orange og koboltblå. Du finder naturligvis også de klassiske farver såsom grå, sort og marine i blandt vores sortiment.

BOSS GREEN

Vi har udvidet vores sortiment fra Hugo Boss. Boston forhandler nu også BOSS Green som en del af det store udvalg i butikken.

Shop Green online her

 

Historen bag Hugo Boss

Historien om Hugo Boss går tilbage til 1923, hvor Hugo Ferdinand Boss grundlagde virksomheden i den lille by, Metzingen, i Sydtyskland. Siden da har Hugo Boss stået for klassisk design, som følger med tiden, og for kvalitet der holder gang på gang. Derfor har Boss gennem årene vundet en stor kundeskare på internationalt plan, og i dag kender vi bedst Hugo Boss for at være et af de mest anerkendte tyske brands.

Hugo Boss har i dag 1600 butikker fordelt i 120 lande og mere end 11.000 ansatte. Virksomheden fører i dag de fem forskellige tøj linjer; BOSS Black, BOSS Selection, BOSS Orange, BOSS Green og HUGO. Linjerne henvender sig til hver deres kundegrupper og BOSS Black, som vi fører hos Boston, henvender sig til det voksne klientel, og er god til såvel business og formelt brug som til mere casual brug. Stilen er generelt set sofistikeret og ligetil.

Skærmbillede-2013-11-11-kl.-14.26.59

Se et lille udpluk online her:

Hugo Boss jakkesæt

 

Vores dameforretning forhandler Hugo Boss dame

Her finder du kategorierne

Hugo Boss kjole