Lloyd sko | Lloyd herresko | Boston i Roskilde holder ophørsudsalg

Butikken er lukket

Ophørsudsalg på alle sko fra Lloyd – Alt i butikken er nedsat

Lloyd herresko har været i markedet siden 1888, så den tyske fabrik med de lækre herresko , har et know how ud over det sædvanlige.

Lloyd
Lloyd sko Forår 2019

Hos Boston har vi valgt et bredt udvalg i sko og støvler, som vi hver sæson matcher ind i vores tøj kollektioner. på den måde kan vi hjælpe dig med en komplet løsning uden at du skal ud af butikken.

Lloyd herresko er mere en de pæne sorte

I butikken kan du sammen sætte sko og bælte i samme farver, så du altid har et fast farve udtryk i dit tilbehør.

Og skal vi tage den helt ud – Ja så kan vi også sørge for at kortholder eller din taske kan spille sammen med dine sko. Vi forhandler Mulberry og Hugo Boss i tilbehør.

 

 

 

Lloyd sko hos Boston
Lloyd sko hos Boston i Roskilde

Det tyske firma har ry for et klassisk look , men de senere år har firmaet, fået hjælp af yngre designere og har tilpasset sig moden mere og mere. Du finder nye spændende sål typer og læder kvaliteterne er udviklet efter den seneste trends.Dette kombineret med det gamle håndværk, gør stadig Lloyd til et populært mærke i butikken.

Lloyd herre sko AW 19 hos Boston i Roskilde

 

Lloyd sko hos Boston
Cognac farvet sko med bælte er et af forårets skarpe valg

 

Vi leger med kvaliteterne, for at få forskellige udtryk i dit totale udtryk. De glatte skindende læder kvaliteter, begynder at vige pladsen for de pæne ruskindssko eller støvler. Vi kombinerer ofte ruskind med bomuld og hør kvaliteter i jakkesæt og bukser.

Brune Lloyd sko
Brune sko til mørkegråt eller mørkeblåt jakkesæt

 

Selvfølgelig er det de pæne sorte der er foretrukket til aften brug, men vi ser mere og mere de mørke brune sko til en koksgrå habit, eller et mærkeblåt jakkesæt.

Lloyd herresko
Lloyd herre sko aw 18 i afstemte farver

Vi vælger disse sko typer med forskellige såler, mange af dem med en kombination af læder og gummisål.

Smugkig på Lloyd forår 2019 Fra modemesse –
Flotte farver der rammer plet på vores kollektioner

Du kender dem på den røde stribe på hælen -I 1968 indfører Lloyd sin ikoniske røde stribe på hælen, og er i dag en sikker identitet på skoene.

Vi glæder os til at præsentere kollektionen for dig i butikken – I mellemtiden kan du finde et udvalg på vores webshop Fashionbox.dk