Ophørsudalg på alle nyheder fra Milestone - Boston i Roskilde

Butikken er lukket

Milestone jakker

Ophørsudsalg på alt fra Milestone

Jakker til mænd – Milestone har de mange muligheder. Hver sæson har du mulighed for at finde din favorit i kollektionen.

Milestone jakker

Milestone jakke forhandler

Hos Boston i Roskilde, finder de lækre Milestone jakker. Det Tyske firma står for flot finish, lækre kvaliteter i både stof og skindjakker. Når du kigger på jakkerne fremstår foer, lynlåse, og syninger med en god kvalitet. De er funktionelle til det danske vejr, og der er tænkt på vores forskellige årstider i udvalget af jakker.

Skindjakke til mænd

Milestone er blandt de dygtigste producenter af skindjakker til mænd. Du kan vælge mellem flere længder og kvaliteter, således at vi ligger vægt på de korte skindjakker i foråret, og de lidt længere modeller i efteråret.

Du kan hver sæson få med og uden foer, så du også kan bruge skindjakken hele året. Får alle jakke længderne gælder, at du kan få forskellige typer indlæg i jakkerne. Alle med henblik på at være aktuelle i lang tid. De balancerer i deres design mellem funktionalitet, og mode.

milestone skindjakke
lækre skindjakker til mænd

Du kan finde inspiration til din næste læderjakke i vores online shop Fashionbox her

Vinterjakke herre

Milestone er en stærk partner, at tage med på råd når det gælder valg af vinterjakke. Kollektionen består af, 3/4 lange jakker og korte jakker med kraftigt foer. Yderstofferne er valgt med vægt på vind og regn. Du kan vælge forskellige varianter i materialer og foer typer, så du finder den jakke der passer bedst til dit behov. I de 3/4 lange jakker har taget udgangspunkt i at du kan bruge en blazer jakke under. De korte er generelt meget anvendelige til at bruge i bilen, uden at jakken fylder for meget. Kig forbi Boston og lad os vejlede dig til det rigtige valg af vinterjakke.

Forårsjakke

Milestone skindjakker
Lækre skindjakker i kalveskind eller lammeskind

Lette bomulds jakker og tynde tekniske kvaliteter, det er typiske udtryk i Milestone forårsjakke kollektionen.

Vind og vand er ofte temaet der er vigtige for firmaet, når der skal vælges kvaliteter til de varme måneder i året. Hos Boston kan du finde et fint udvalg der dækker vores skiftende årstider. Vi glæder os til at hjælpe dig med valget af din nye jakke.

Du kan altid finde inspiration til din næste jakke på i vores online butik Fashionbox