Mulberry - OPHØRSUDSALG Mulberry Tasker, punge, bælter til mænd

Butikken er lukket

Mulberry

 

Mulberry er lækkert mærke med tasker og tilbehør til herre hos Boston.
Vi sætter focus på herre linien, med lækre artikler fra det kendte mærke.

Se mere Mulberry i detaljer 
Vi har naturligvis også dame linien i vores butik FLOT

Mulberry herre
Lækkert tilbehør til mænd

 

Mulberry pung

Vi har lagt vægt på funktionalitet, til det daglige brug i de fleste af vores modeller, og kombinationer med mulighed for valuta i sedler og flere kort, er egenskaber du finder i mange af de punge vi har valgt.
Du kan også vælge punge med og uden møntlommer,vi har mange varianter.

mulberry mens bag

Mulberry Kortholder

Blandt mulighederne i vores udvalg finder du små kortholdere,som passer fint til dig som ikke har så mange kort, og de helt ekstra store, til dig som har mange og evt. skal bruge private og firma kort,hver for sig.
Vi holder udvalget i de klassiske farver, og med flere funktioner.

Mulberry Bælte

Læder bælterne i vores udvalg,spænder fra de lækre pæne typer, over til de robuste kernelæder, med kraftigere spænder.å du kan vælge bælte efter hvilke typer bukser eller jeans du bruger mest.
Bælterne har i sort og brune farver.

Mulberry Tasker

Vi vælger til hver sæson et udvalg af tasker primært til job, i kategorien computer tasker, så afhængig af størrelsen kan du finde forskellige tasker. til dit daglige brug, med praktiske fiunktioner.

Har du jakke eller jakkesæt, på i dit daglige job og skal vælge taske efter jobbet. Så er det en god ide at vælge en taske der ikke skal hænge på skuldren. Vælg en taske der ligger godt i hånden. Der sker nemlig det, at når du bærer en taske på skuldren så ødelægger du indlæget i jakkens skulder. Du kan sikkert forestille dig hvad det betyder for et indlæg i jakken at have 4-6 kg. Hængende..
Kontakt os for oplysninger om din favorit ting fra Mulberry. Vi er på tlf. 46358210 mell. Kl.10-18 eller mail. [email protected]

Se Mulberry kollektionen online

Amberley

Bayswater

Darley

Clutch

Portobello

Lily

Mulberry taske sort

Antony

Tørklæder