Ralph Lauren | Boston - Polo Ralp Lauren i Roskilde - OPHØRSUDSALG

Butikken er lukket

Polo Ralph Lauren

Ophørsudsalg på alt fra Ralph Lauren

Alle Bukser og Blazere fra Ralph Lauren – 50%  Fra normalprisen

 

Vi forhandler et bredt udvalg i herretøj. Vores sortiment omfatter et stort udvalg af farver i klassiske skjorter og polo shirts, men du kan også købe jeans, chinos, caps og meget mere i Boston.

 

 

 Farverne er en stor del af kollektionen
Kig forbi og lad dig friste af de mange muligheder i kollektionen.
Vi forhandler også et godt udvalg af overtøj, du finder lette dunveste og quiltet jakker i forskellige modeller og farver – Her finder du nemt din nye jakke.

Ralph Lauren
Lækre jakker og flotte skjorter fra Ralph Lauren

I denne sæson finder du den
klassiske Ralph Lauren skjorte i mange forskellige farver. Denne sæson byder også på oxford skjorter i forskellige tern og strib, så nu kan du også få din favorit skjorte i slim fit og Custom fit, i mange nye varianter.

Hvid skjorte Ralph Lauren
Den ikoniske hvide Ralph Lauren skjorte – Altid på lager hos Boston

 

Blazer jakker og jakkesæt
Vi forhandler de klassiske blazer jakker og i løbet af foråret/sommeren kommer de første jakkesæt i butikken.
Vi glæder os til at præsenterer endnu et nyt element i kollektionen.

Blazer jakke
Vi klipper stofferne til vores udvalg i jakker

Skjorter
Vi har også skjorter i “finere” kvaliteter, som er et godt bud på en job skjorte. De findes med eller uden button down.
Denne type skjorte findes også i slim fit og custom fit, i mange farver.

 

Ralph Lauren forår 2018
Kig forbi til forår sommer kollektionen fra Ralph Lauren

Tilbehør

Selvbinder sløjfer og slips fra de bedste mærker – kig forbi og skab dit eget udtryk, ved hjælp at dit tilbehør.
Vi fører polo shirt både slim fit og costum fit, så der er noget for enhver smag.
Ud over de klassiske farver, skifter vi hvert kvartal nye sæson farver ind i kollektionen,du vil altid kunne finde de sidste nye farver som passer ind i sæsonen.Du finder også et udvalg i lang ærmet polo shirt.

Ralph Lauren shorts og badeshorts
Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken på Stændertorvet i Roskilde. Vi må ikke sælge Ralph Lauren online i vores webshop, men du kan se udvalget fra mange af vores andre lækre mærker online på vores webshop www.fashionbox.dk her.
Historien om det amerikanske brand Polo Ralph Lauren går tilbage til 1967, hvor virksomheden blev grundlagt. I dag er brandet et af verdens førende, når det gælder casual wear af høj kvalitet til såvel herrer som til damer, børn, hus mm. Med årene er brandet gået fra at være et tøjbrand til herrer og til i dag at være en hel livsstil, der går igen i samtlige kollektioner. Med flere forskellige kollektioner, formår Ralph Lauren at ramme bredt. Han formår også at skabe klassiske trends og tage dem op på ny, såsom oxford skjorten, polo shirten, fløjsbukser og kabelstrikken. I blandt de årlige kollektioner finder du alt fra casual wear til mere formelt tøj, men også sportstøj, boligtilbehør, accessories mm.

Polo Ralph Lauren

Tilføj noget nyt fra Ralph Laurens elegante kollektion til dit klædeskab
Ralph Lauren er og bliver en mastodont inden for tøj til mænd. Mærket, som er bygget op med et fokus på god kvalitet, elegance og en innovativ tankegang, kan tilfredsstille ethvert behov, du måtte have for noget nyt og lækkert til din tøjsamling.
Hos Boston i Roskilde finder du et omfattende udvalg af tøj og andre produkter fra Polo Ralph Lauren. Vi opdaterer selvfølgelig vores udvalg af Ralph Lauren med årstidernes forskellige kollektioner, så du altid kan finde det seneste fra det legendariske modehus i vores butik.

Den legendariske polo shirt

Når man ser det klassiske Ralph Lauren logo på en mand, ved man allerede ved første øjekast, at det er en mand med sans for stil og elegance, der har denne på. Logoet med polospilleren på hesten er ikonisk på alle måder, og det klæder ethvert stykke tøj.
Logoet passer perfekt til mærket, som især kendetegnes for netop deres lækre poloer. En lækker Ralph Lauren polo kan bruges til arrangementer i forskellig karakter, men den kommer for alvor til live på de skønne sommerdage. Ralph Lauren har aldrig været et mærke, der var bange for at tage chancer. Denne tankegang videregiver de til deres kunder blandt andet ved de mange muligheder inden for farvevalg. Du kan nemlig finde en Polo fra Ralph Lauren i alle regnbuens farver – spørgsmålet er blot, om du er klar til at tage en chance med en ekstravagant farve.
For på en varm sommerdag findes der efter vores mening ikke nogen mere stilet form for påklædning til mænd, end en polo i en blændende flot farve. Her snakker vi eksempelvis farver som lyserød, kraftig lyseblå, frisk gul eller lignende. Det er ikke farver, som normalt anvendes ret meget, men det giver en super fedt look, hvis man kan bære det.
Ralph Lauren har i mange år været forbundet med den såkaldte ”preppy” livsstil, der trækker tråde til den amerikanske overklasse, men sådan er det ikke længere. Mærket er i dag et stilrent og klassisk tøjvalg for mænd i alle aldre, som er bevidste omkring deres stil og gerne vil have tøj i en god kvalitet.

Polo Ralph lauren forår 2017 grå sand
Ralph Lauren herretøj forår 2018 non colour oplæg

Stort udvalg af Ralph Lauren

En anden stor grund til Ralph Laurens omfattende succes findes i mærkets evne til at sprede deres fokus og kollektioner til at dække en masse forskellige produkter. I vores butik finder du både sko, caps, shorts, badeshorts, tilbehør og meget mere. Leder du efter noget nyt og lækkert til en speciel anledning eller en aften ude med vennerne, kan du uden tvivl finde en skjorte, der siger spar to i kollektionerne fra Ralph Lauren.
Som nævnt er mærket ikke bange for at tage chancer i forhold til farvevalg, og hvis du ønsker dig en velsyet skjorte i en flot pasform, er der ikke noget bedre mærke end Ralph Lauren. Skjorterne er selvfølgelig kendetegnet af det evige fokus på høj kvalitet og er syet i lækre tekstiler, hvilket gør skjorterne utrolig behagelige at have på. Det skal ikke undervurderes, for der findes altså mange skjorter, som ikke ligefrem er behagelige at have på gennem en hel aften.
Vores medarbejdere står altid til rådighed i butikken, så du kan få kyndig vejledning eller et par gode råd til lidt inspiration.