Ophørsudsalg - Pre end - Boston i Roskilde stort udvalg til nedsatte priser

Butikken er lukket

Pre end

Ophørsudsalg – Alt i butikken er nedsat – Også nyhederne Efterår/ vinter 2019

Pre end er et populært dansk mærke, med fokus lagt på en fair kvalitet til en god pris.Vi udvælger hver sæson en kollektion, af jakker bukser, striktrøjer, skjorter, shorts og polo shirts m.m.

Pre end skjorter
Nyheder fra Pre end

Du kan finde et lille udpluk fra Pre end online i vores webshop her – Men vi har mere i butikken end vi kan vise online..

Pre end jakke

Pre end har nogle af de flotteste jakker til prisen. Hvad enten du skal købe vinterjakke eller sommerjakke, kan du i kollektionen, altid finde funktionelle jakke til årstiden. Vi ligger vægt på at finde jakke der kan tåle det danske vejr og de forskellige vejrtyper vi har i vores sæsoner.

Vinterjakker fra Pre end er jakker med teknisk foer og yderstof der yder modstand mod vind og regn, men som samtidig er meget anvendelige når du kører bil. De fylder ikke for meget. Længderne på disse jakker er ofte 3/4 lange og med mulighed for at have en blazer jakke inden under. Du kan også finde flotte uld jakker til pænere brug i denne kategori.

Sommerjakker – Lette kvaliteter i tekniske materialer eller bomuld. Korte jakke med gode lommer og lynlåse. Du kan være sikker på at finde inderlommer i alle jakker. En god detalje hvis du skal bruge jakken på rejse. Alle jakkerne i denne gruppe kan vaskes i maskine.

 

Pre end skjorter

I butikken finder du et bredt og varieret udvalg i skjorter, mange i krølfrie kvaliteter, som er nemme i dagligt brug. Men også er fine at have med på rejse. Udvalget spænder fra ensfarvede med kontrast kanter, over klassiske striber, til skjorter med tern. Modellerne er regular fit, og du kan vælge med eller uden button down. En del af skjorterne findes i modeller med brystlomme.

pre end
Vi har altid et fint udvalg i strygefrie skjorter fra Pre end til 299.-

Pre end jeans

Hos os kan du vælge en klassisk jeans med stretch. Pasformen er regular fit og du kan købe den i 3 længder. En pasform du kender fra de kendte mærker  – Normalt har vi den i sort og mørkeblå.

 

Pre end sweatshirt

Boston har et af de stærkeste udvalg i Danmark når det gælder sweat shirt fra Pre end. Du kan vælge mellem flere modeller og mange farver. Alle disse modeller har brystlomme ! Og kan maskinvaskes. Her er der mulighed for at finde gode gave ideer til manden.

Polo shirt med brystlomme

polo fra Pre end
Polo med lomme er en af Pre end favoritterne

En af de mest populære grupper, er polo shirts. Vi har altid et flot udvalg i polo shirts med bryslomme, det er et hit. Så skriv dig op til vores nyhedsbrev. Så er du sikker på at få besked, når de nye farver kommer til butikken.

Pre end Shorts og Knickers

Vi har i sommer sæsonen, et bredt udvalg i shorts og knickers. Du kan vælge mellem flere længder og i forskellige farver og kvaliteter. Lige fra tynde bomulds kvaliteter til de kraftige cowboy shorts. Her finder du nemt en gave til fars dag og fødselsdage.. Vi pakker pænt ind og giver bytteret på kampagne varer.