Sand tøj - OPHØRSUDSALG - Herretøj fra Sand hos Boston Roskilde

Butikken er lukket

SAND tøj.

OPHØRSUDSALG – ALT skal væk

Alle Sand Bukser og  jakker er nedsat 50% af normalprisen

 

Hos Boston finder du et godt udvalg af herretøj fra SAND. Vi forhandler de to linjer SAND Black Label og SJ SAND jeans. Black Label er formelt og klassisk i stilen, men med et cool twist der gør det moderigtigt og lækkert. Kvaliteten er høj og der er kælet for detaljen. SJ linien er præget af “new tradition” og har fokus jeans udtrykket, og på et innovativt look med prints, mønstre og farver. Du finder derfor et nøje udvalgt sortiment hos Boston uanset hvilket look, du går efter.

Sand tøj
Sand jakker hos Boston

 

SAND tøj online på vores webshop Fashionbox.dk her.

I denne sæson har vi valgt at fokusere på farverige looks og styles, som kan kombineres på kryds og tværs. Kollektionen bærer, som altid, præg af brandets fokus på kvalitet, detaljer og pasformer. Hos Boston kan du få et indblik i universet bag SAND og afprøve både SAND skjorter og jakkesæt. Du kan se udvalget i butikken eller…

SAND tøj online på vores webshop Fashionbox.dk her.

Hos Boston finder du altid et lækkert og varieret udvalg i Blazer jakker.
Vi bestræber os på at vise sæsonens nye kvaliteter og vævninger.En kombination vi syntes de mestre, læg mørke til knapper og knaphuller. Mærket gør et kunst stykke ud af foer og detaljer som foer i brystlomme matcher foer i ryggen på jakken.
Du kan altid være bekendt at hænge din jakke på en bøjle eller stol, hvor andre kan se den – Den er lækkert forarbejdet!
Pasformen i vores jakker fra Sand er slanke uden at være super slim fit.

Sand tøj hos Boston
Flotte Blazer jakker

SAND jeans Herre
Til denne sæson har vi valgt mørke jeans med effekter, som fungerer fint til strik jakker og blazere.Pasformen i disse modeller er modern fit. Vi har valgt en farve skala der passer ind i skjorte og jakke udvalget så du kan mixe alt efter behov og lejlighed.

SAND skjorter
Kollektionen i SAND herre skjorter er et kapitel for sig, hos Boston i Roskilde, har vi altid været begejstret for firmaets suveræne smag, når det gælder skjorter til mænd.
Kollektionen spænder fra de klassiske hvide og lyseblå skjorter med lækre detaljer som, kontrast knapper og  knaphuller i spændende kvaliteter,til de vildeste print.
Vi viser et stort udvalg i herre skjorter i butikken eller se en del af vores udvalg HER

Sand strik
Som altid har vi et flot og varieret udvalg i strik og cardigan.Denne sæson har vi lagt en ny kategori ind i udvalget, Strik jakker, en mellemting mellem en cardigan og en blazer jakke. Kombiner dem med et par jeans eller chinos,hvis du vil være casual dresset.

Sand Polo shirts
Vi har stadig de bløde og krølfrie legendariske polynosic poloshirts fra SAND.
Men kollektionen i poloshirts er meget mere end klassiskere. Kollektionen har til sæsonen udviklet en masse spændende print, og vasket kvaliteter, og den ny udviklede poloshirt med fast skjorte krave er kommet i nye farver – Kig forbi butikken og se det lækre udvalg  – Eller se dem online HER

Sand copenhagen

SAND jakkesæt
De blå toner dominerer denne sæsons jakkesæt, og detaljer samt pasform har aldrig været vigtigere.

Oven i dette skal du som kunde sikre dig, at væveriet er blandt de bedste i verden – Dem finder du typisk i Italien, Vi er kræsne, når det gælder valg at metervarer leverandør og i butikken finder du et udsøgt sortiment af de bedste.

Vi er lige så kræsne som vores leverandører, så denne kombination udgør et bredt og sikkert udvalg til dig som kunde. Vi glæder os til at vise dig vores afdeling med jakkesæt.Du kan få lidt inspiration HER

Nyhed: Sko er nu en del af udvalget

Vi har håndplukket et lækkert udvalg i herresko fra Sand – Kig forbi og lad dig inspirerer af de flotte nyheder, så kan du fuldende dit nye sæt fra top til tå..

SAND er en dansk detail virksomhed, der blev grundlagt i 1980’erne af den den danske designduo og par Lene og Søren Sand. I dag er brandet et internationalt anerkendt brand med flere forskellige linjer på såvel herrer som på damesiden. Designet er kendetegnet ved kombinationen af skandinavisk minimalisme og sydeuropæiske farvekombinationer, prints og mønstre. Den gennemgående tankegang bag de årlige kollektioner, har fra begyndelsen været en balance mellem det klassiske, sofistikerede look og det mere skæve, innovative udtryk.

Parret finder stor inspiration i de italienske metervarer og unikke detaljer. Af den grund finder en stor del af produktionen af de årlige kollektioner også sted her, mens den resterende del finder sted i Portugal. Samlet set finder hele produktionen dermed sted i Europa. Kvalitet har fra begyndelsen været et væsentligt fokus for Søren og Lene Sand, der er meget involveret i hele processen omkring de årlige kollektioner.