Sebago på ophørsudsalg - Sebago tøj Boston herretøj Roskilde

Butikken er lukket

Sebago Docksides

Ophørsudsalg – Alt er nedsat i butikken – Også den nye Sebago kollektion

Sebago herretøj er et nyt mærke hos Boston. Du kan nu købe de lækre jakker, strik, sweat shirts og skjorter hos os.

Den nye  kollektion er i butikken og online

sebago menswear
Sebago herretøj forår sommer 2019

Sebago jakker er velkendte for deres gode egenskaber til det nordiske vejr, hvor vind og vand afvisende kvaliteter dominere i vores udvalg. Vinterjakker og overgangsjakker er med tekniske fibere fra Dupont, med til at skabe optimale kvaliteter. Vi glæder os til at vise dig vores udvalg i jakker til mænd.

sebago sweat shirt
Sebago sweat og strik AW18

Sweat shirt og sweatre er en stor del af kollektionen, og vi har sammensat et fint udvalg, hvor farverne kan spille ind i andet tilbehør. Lækre praktiske pullovers i 100% Bomuld lige til vaskemaskinen, er blandt vores favoriter. Farverne mørkeblå, grå, army  er de bærende farver i denne del af udvalget.

skjorter
Lækre bløde skjorter

Sebago Docksides Spring summer 2019

Fra foråret 2019 forhandler vi de helt rigtige modeller i Sebago Docksides sejlersko i flere varianter. Glæd dig til et fint match mellem tøj og sko kollektionen..

sebago 1947
Sebago 1946

Sebago blev etableret i 1946 af Danielle Wellehan, Joseph Cordeaui og William Beaudoin, som alle 3 havde interesse for sejlads og var opvokset i New England.

I dag samarbejder fimaet med specialisterne Horween Leather Company i Chicago, som forarbejder de højeste kvaliteter inden for skind til de populære Docksides sejlersko.

Sebago Docksides
Sebago Dockside Forår sommer 2019

Sebago har dybe rødder i sejlsporten og har været sponsor i Amerikas Cup.