Tiger of Sweden | Tiger of Sweden jakkesæt OPHØRSUDSALG - 50%

Butikken er lukket

Tiger Of Sweden hos Boston

Ophørsudsalg på alle jakker og jakkesæt – Alt Tiger of Sweden i butikken – 50%

Vi har i øjeblikket ophørsudsalg på Tiger of Sweden – Jakkesæt og jakker

 

 Shop online her

Tiger of Sweden hos Boston
Boston Roskilde er specialister i Tiger of Sweden

Efterår/Vinter kollektionen fra  Tiger of Sweden er i butikken og online på vores webshop.

 

Vi har et stærkt udvalg af jakkesæt til mænd fra Tiger Of Sweden, men du kan også finde en Tiger Of Sweden blazer, jakke mm. hos os. Mærket er kendetegnet ved smallere pasformer udført i flotte og spændende metervarer. Du har mulighed for selv at mikse og matche, såfremt du bruger to forskellige størrelser i hhv. bukser og blazer. Der er endvidere fokus på komfort til trods for de smalle pasformer. På den måde er du sikret, at dit Tiger Of Sweden suit sidder perfekt og er komfortabelt til trods for det flotte, smalle look.

Tiger Of Sweden online på vores webshop www.Fashionbox.dk her.
Vores udvalg af jakkesæt er bredt. Vi har mange stilrene sæt i både enkle, klassiske metervarer som sort, grå, mørkeblå mm. men også i kvaliteter med strukturer og mønstre, der giver de klassiske snit et moderne twist.
Hvis du søger et jakkesæt med smalt look, så kig forbi butikken på Stændertorvet i Roskilde og se vores udvalg. Vi står klar til at hjælpe og guide dig.

Vi har samlet et lille udvalg af jakkesæt her

tiger of swedenSmoking fra Tiger of Sweden

Det ultimative udtryk til en festlig anledning er smoking. Intet over -En masse under.

Tiger of Sweden`s pasform er naturligvis slim fit. Revers kan ændre sig fra sæson til sæson, men det stillige og højtidlige  udtryk bevares. Du kan kombinerer med forskellige tilbehørs dele, som slips butterfly, alt efter hvilket udtryk du ønsker. Skjorten kan være hvid eller sort, helst med dobbelt manchet , så du kan bruge dine manchetknapper.

Alternativt kan du bruge din smoking jakke til et par sort jeans, med en T-Shirt under, hvis du skal upgrade dine jeans maximalt.

Tiger of Sweden blev grundlagt i Sverige i 1903. I 1993 blev mærket omdefineret og siden da, har udviklingen været stor. I mere end 100 år har brandets speciale været jakkesæt og i 1990’erne begyndte de at fokusere på “A different cut”, som indebar idéen om, at jakkesæt ikke blot var til businessrelateret og formelt brug, men også til det casual udtryk. Fokus blev at enhver blazer skulle kunne styles med jeans, være komfortable og moderigtige.

Tiger of Sweden suit
Kig forbi og se de lækre nyheder fra Tiger

Pasformerne blev mere slim, men uden at gå på kompromis med komforten og kvaliteten. I 1997 begynder Tiger Of Sweden at producere og designe tøj til kvinder baseret på samme koncept, som herretøjs kollektionerne. Stilen var klassisk og minimalistisk og tøjet komfortabel og af høj kvalitet. De samme egenskaber har de årlige kollektioner den dag i dag. Sidenhen er de årlige jeanskollektioner blevet et af brandets varemærker, et tiltag der falder i tråd med tankegangen om “A different cut”.