Tramarossa Jeans på Ophørsudsalg spar 50% på alle jeans- Boston Roskilde

Butikken er lukket

Tramarossa Jeans

Ophørsudsalg – Alle Tramarossa bukser i butikken er nedsat 50%

Når man kigger efter Italienske jeans, kigger man på Tramarossa jeans.

jeans
Nye vaske og lækre bælter

Italiensk tøj har altid været kendt for den høje kvalitet, og det smukke design. Og den tradition skriver Tramarossa sig direkte ind i med deres lækre jeans, som indeholder alt det, den kræsne mand efterspørger.

tramarossa jeans
Tramarossa jeans 2019 nye flotte vaske og kvaliteter

Her får du kvalitet, lækre materialer og en skøn pasform, og mærkets tøj er skabt til dig, som ikke vil gå på kompromis.

Du vælger dit eget label på dine nye Tramarossa jeans
Du kan vælge label efter sko farve

Italienske jeans

Tramarossa
Tramarossa jeans og bukser AW 18 hos Boston

Hos Boston går vi meget op i god kvalitet, og netop derfor er vi utroligt stolte af, at have et bredt sortiment af Tramarossa jeans. Bukserne er overlegne i deres kategori, og det er bestemt ikke tilfældigt, at det var en skrædder som grundlagde designermærket. Hvis du sætter pris på stil og komfort, så er et par Tramarossa jeans ganske enkelt uundværlige i din garderobe.

Du får dine initialer isat dine nye Tramarossa jeans
Vi sætter dine initialer i dine nye jeans mens du venter

Moderne Tramarossa jeans med god pasform

De populære og moderigtige jeans kan bruges af mænd i mange aldre. Det vigtigste udvælgelseskriterium er, at du går op i kvalitet, og kan lide at klæde dig moderne. Buksernes tidløse design med små, moderne detaljer gør, at de kan bruges i mange år frem, og med den behagelige pasform bliver de hurtigt dine foretrukne jeans.
Cowboybukser, som de også kaldes, er et klassisk item i enhver mands garderobe, og afhængig af, hvad de bliver stylet med, kan de bruges til både hverdag og til fest. Sammen med et par sneakers og en løs trøje egner de sig til hverdagsbrug, og sat sammen med et par pæne sko og en skjorte, har du et formelt festlook. I vores udvalg af Tamarossa jeans finder du forskellige udgaver, bl.a. med og uden strech, i mørkeblå denim, forvasket denim eller i sort. Der er også forskellige fits, så der er noget for enhver smag og figur.

Tramarossa jeans i mange vaske og farver
Perfekte pasforme i mange vaske varianter

Tramarossa jeans fremstillet i Veneto

Mærkets jeans bliver allesammen fremstillet i den italienske region Veneto. Veneto er kendt som værende en af verdens bedste denimproducerende regioner, og du er derfor sikret høj kvalitet, når du investerer i et par nye Tramarossa jeans. Mærkets mål er at producere verdens bedste jeans, hvilket er noget som der kæmpes for hver eneste dag. Derfor bliver materialer og samarbejdspartnere udvalgt meget omhyggeligt.
Udover at kvalitet og design er i top, så tilføjer Tramarossa altid noget unikt til deres jeans, som ikke er set før. De har gjort det muligt at få syet et par jeans med dine egne intialer i, som bliver sat på bukserne i små metalbogstaver. Dette giver et helt særligt og personligt udtryk, som den kvalitetsbevidste mand sætter stor pris på.

Tramarossa jeans i mange vaske og farver

Grundlagt af en skrædder

Tilbage i 1967 blev mærket grundlagt af italieren Chemello Urbano. Han var uddannet skrædder, og fik den  – på det tidspunkt – meget kontroversielle idé at kombinere sit skrædderfag med stoftypen denim. Urbano designede primært afslappede og sporty jeans, og mærket havde også god succes med dette.
Der skulle dog gå noget tid førend den helt store succes kom. Det skete først, da Urbanos tre sønner overtog firmaet i 2003. Sønnerne pumpede ny energi i designvirksomheden, og herefter gik det stærkt. I dag er Tramarossa et meget anerkendt brand, og de populære jeans bliver solgt verden over – og altså også her i Boston i Roskilde.

Du finder dem og mange andre jeans online på vores webshop Fashionbox.dk