Profilbeklædning hos Boston herretøj - Lækre mærker med jeres logo

Profilbeklædning

Boston i Roskilde tilbyder profilbeklædning til dig og din virksomhed.

Vi har specialiseret os i firmaaftaler og firmaarrangementer. Brug os evt. Som et indlæg/afslutning på salgsmødet, i butikken eller i virksomheden,eller ring og få et uforpligtende tilbud.
Hos Boston finder du et stort udvalg af herretøj fra kendte top mærker såsom Hugo Boss, Eton, Tiger Of Sweden, Stenstrøms, Polo Ralph Lauren, Eterna, Brax, Sand, og mange flere.
Vi forhandler kvalitetstøj til herrer og har et stort udvalg af såvel jeans, som chinos, skjorter, polo shirts, pullovers, overtøj, sko, jakkesæt og meget mere.

Profilbeklædning
Eksempel på profilering med Hugo Boss og Sand

Du kan se en del af vores udvalg i dametøj online på vores webshop www.fashionbox.dk.

Hvis du/I er interesseret, er I velkomne til at kontakte os eller komme forbi butikken, hvor vi sammen finder den bedste løsning på profilbeklædning til jeres  virksomheds behov. Såfremt I er interesseret, kan vi aftale en tid for præsentation af mulighederne inden for profilbeklædning i butikken. Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe med såvel brodering som med tryk.

Gaver til medarbejdere

Skal medarbejderne have en gave med på ferien, eller en julegave ? Så kig forbi butikken og lad os sammen finde en god løsning, husk vi skal bruge lidt tid hvis der skal broderes logo på.

Vi kan ofte finde en løsning fra samme mærke, i vores butik med dametøj FLOT, er det muligt at finde samme mærker, som i herretøj.

Se dametøjsmærkerne her